Din nærmeste butikk

Eurosko Gulskogen

Guldlista 35, 3048 Drammen
Tlf: 32 83 27 51
Mail: 112902@eurosko.no

Åpningstider:

Åpningstider

Man - fre: 10:00 - 21:00

Lør: 09:00 - 19:00

Vi ønsker å tilrettelegge slik at du finner det utvalget som er i DIN butikk. VELG din favorittbutikk og se videre på vårt utvalg.

  1. Varme ullsåler

  Varm og god såle med 100% ull i over- og underlag som gjør at du holder varm og god på føttene. Kork i midten er isolerende. Ligger stødig i sko og støvler. Sålen er ikke kantsydd og kan om nødvendig klippes til. Bare pels slår varmen.

  1. Impregnering

  Impregneringen som er miljøvennlig og beskytter mot, vann olje og fett. Den trenger dypt inn og gir en kraftig vannavvisende beskyttelse. Fordelen – enkel å påføre, spray på og gå. Gjenta ofte alt etter hvor mye skoene blir brukt og hva slags vær det er. Da holder de seg pene lenger. Dette er spesielt viktig på semsket og nubuck. Må ikke brukes på glatt syntet.

  Impregnering og pleie av skinn

  Hardvoks er den beste/sterkeste impregneringen til lær og grovt skinn. Den gir i tillegg næring til skinnet, noe som gjør at materialet holder seg mykt og pent. Vann og smuss avvisende. Tåler mye slitasje og holder lenger enn sprayimpregnering. Boston Leather Protector kan brukes på alle typer glatte skinnsko. Den inneholder voks og kan blankes. Bruk gjerne en blankebørste med en nylonstrømpe utenpå.